Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
Наші
телефони
Графік
роботи
09:00 - 22:00
Без вихiдних
Навіщо потрібні сонцезахисні окуляри?

Коли задають питання, навіщо потрібні сонцезахисні окуляри, то багато хто відповідає, що тільки для того, щоб здатися стильним. Частка істини в цьому є, але сонцезахисні окуляри виконують і безліч інших корисних функцій для зорового апарату. Варто сказати про них більш детально. 

Забезпечення захисту від ультрафіолетових променів

Сонцезахисні окуляри потрібні для того, щоб захистити очі від негативної дії ультрафіолетових променів. Як відомо, в результаті досить тривалого впливу таких променів, око починає страждати. Починає мутнеть кришталик, з'являється макулярна дистрофія, може виникнути і сліпота, хоча і на короткий проміжок часу. 

Як вказують лікарі-офтальмологи, найшкідливіші для очей вважаються промені UV-A і UV-B. Завдяки якісним сонцезахисним окулярам вищевказані типи променів блокуються, очі надійно захищені, як і шкіра повік. Це теж має значення, так як під дією ультрафіолетових променів, шкіра передчасно старіє. 

Варто сказати, якщо купити надійні сонцезахисні окуляри, то вони забезпечать відмінний захист від ультрафіолетових променів в будь-якиу пору року. Їх потрібно носити не тільки в літню пору року, але і в зимовий період. В цей час сонячне випромінювання ще сильніше відбиваються від снігового покриву, і можуть завдати шкоди очам. 

У той же час потрібно звернути особливу увагу на те, що треба купити тільки якісні сонцезахисні окуляри. Інакше захисного ефекту не буде! Доводиться констатувати той факт, що далеко не всі окуляри мають хороші фільтри від сонячного випромінювання. Якщо фільтрів немає, тоді ніякого толку від таких окулярів немає. Найкращий захист від ультрафіолетового забезпечується в тих окулярах, які мають маркування UV-400. Такі окуляри практично повністю захищають очі від шкідливого випромінювання. 

Захист від яскравого світла

Це ще одна причина, через яку необхідно носити сонцезахисні окуляри. Вони захищають і від яскравого світла, що викликає сильний дискомфорт. Очі сльозяться, доводиться жмуритися, починає боліти голова. До того ж не варто забувати про те, що з-за того, що доводиться мружитися, огляд зору скорочується. Тому потрібні сонцезахисні окуляри! 

Зниження сильного перевтоми 

Коли на вулиці світить яскраве сонце, зіниці очей рефлекторно звужуються, м'язи очей, як лицьові починають напружуватися. Через короткий час настає втома, виникає біль в голові. Ось так через те, що не використовуються сонцезахисні окуляри виникає надмірна перевтома. Все це можна виправити, якщо їх носити. 

А що буде, якщо все-таки носити їх рідко або зовсім не використовувати? 

Наслідки очевидні:

  • Зір втрачає гостроту 
  • Виникає головний біль
  • З'являється сильна перевтома 
  • Старіє шкіра навколо очей і т.д. 

Тому вони потрібні всім! Головне, купити якісні. Варто сказати, про те, що купувати їх в торгових рядах ризиковано, слід звертатися виключно в спеціалізований салон, який реалізує такий товар. Звичайно, можна купити і в стандартній торговій точці, де вони напевно будуть дешевше, але тоді ні про яку ефективному захисту очей мови бути не може 

Де купити якісні сонцезахисні окуляри? 

Сонцезахисні окуляри від провідних брендів пропонує наша компанія  buy-glasses.com.ua. Тільки у нас ви можете знайти найдоступніші за ціною окуляри від сонця за вигідними розцінками. Так як для нас важливо, щоб кожен з клієнтів був задоволений, то ми постійно поповнюємо асортимент новинками, допомагаємо з вибором. Бездоганні, стильні, чудової якості сонцезахисні окуляри в buy-glasses.com.ua!

Коментарі

Написати коментар